Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kinkkusuikale, Portti133g166kcal22.6g0.5g9.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g166g40kcal3g5g0.8g3.2g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.2g0g
Parmesan formaggio da pasta33g152kcal13.3g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g766kcal80.4g19g45g9.2g
Valittu annoskoko420g383kcal40.2g9.5g22.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna210g192kcal20.1g4.8g11.3g2.3g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238