Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 153g219kcal19.2g0.5g15.7g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g139g349kcal0g86.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2082kcal52.2g387.4g33g4.8g
Valittu annoskoko420g1041kcal26.1g193.7g16.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna210g521kcal13.1g96.9g8.3g1.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513