Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g35g53kcal1.5g11.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%111g133kcal3.4g4.9g11.1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g11g28kcal2g5.1g0.9g1.8g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 232g529kcal44.2g0g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1572kcal109.8g42.8g109.2g3.6g
Valittu annoskoko420g786kcal54.9g21.4g54.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna210g393kcal27.5g10.7g27.3g0.9g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745