Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 251g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki63g56kcal9.4g1.6g1.3g0g
Sipuli kuivattu 6.3g17kcal0.7g2.2g0.1g2.2g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g717kcal45.4g55.8g32.2g9.8g
Valittu annoskoko420g359kcal22.7g27.9g16.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna210g179kcal11.4g14g8.1g2.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470