Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g83g212kcal4.9g2.7g19.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,383g54kcal9.1g3.5g0.2g0g
Mango (tuore)83g56kcal0.4g12.7g0.2g1.7g
Mansikka 83g39kcal0.4g7g0.2g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1320kcal33g65g99.2g6.6g
Valittu annoskoko420g660kcal16.5g32.5g49.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna210g330kcal8.3g16.3g24.8g1.7g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758