Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g381g400kcal30.5g53.3g7.6g38.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g124kcal0g0g14g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g20g78kcal6.6g0g5.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1206kcal74.2g106.8g54.6g76.2g
Valittu annoskoko420g603kcal37.1g53.4g27.3g38.1g
Annoskoko puolitettuna210g302kcal18.6g26.7g13.7g19.1g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308