Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)114g823kcal0.1g0.1g91.4g0g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 77g682kcal0g0g77.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki143g80kcal12.1g7.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g3170kcal24.4g14.4g337.6g0g
Valittu annoskoko420g1585kcal12.2g7.2g168.8g0g
Annoskoko puolitettuna210g793kcal6.1g3.6g84.4g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880