Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President88g226kcal16.6g0.4g17.5g0g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 22g47kcal6.8g0g2.2g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g735kcal49.8g19.6g51.2g6g
Valittu annoskoko420g368kcal24.9g9.8g25.6g3g
Annoskoko puolitettuna210g184kcal12.5g4.9g12.8g1.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663