Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 100g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 58g80kcal1.6g14.2g1.3g2.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g33g11kcal1.3g0.9g0.2g0.5g
Paprika, punainen83g21kcal0.8g3.8g0.3g1.7g
Kurkku 92g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 33g125kcal7.4g0g10.7g0g
Auringonkukkaöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g8.3g1.7kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g722kcal25.4g43.4g48.2g12.2g
Valittu annoskoko420g361kcal12.7g21.7g24.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna210g181kcal6.4g10.9g12.1g3.1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381