Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g175g648kcal7.9g54.3g43.8g6.5g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g70g77kcal16.1g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g88g123kcal6.7g10.5g6.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)66g13kcal0.4g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1732kcal62.8g136.2g103.2g13.8g
Valittu annoskoko420g866kcal31.4g68.1g51.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna210g433kcal15.7g34.1g25.8g3.5g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822