Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 65g398kcal15.5g4.3g34.9g4.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl37g126kcal5.2g20.7g2.5g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 74g253kcal7.5g51.7g0.9g2.6g
Rypsiöljy 28g245kcal0g0g27.7g0g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 92g41kcal0.3g9.2g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g37g131kcal0.1g32.9g0.3g1.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g51kcal2.6g1.5g3g4.2g
Hunaja 28g92kcal0.1g22.4g0g0g
Siirappi, tumma37g118kcal0g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2953kcal65g342.8g139.6g41.6g
Valittu annoskoko420g1476kcal32.5g171.4g69.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna210g738kcal16.3g85.7g34.9g10.4g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.8g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500