Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g143g120kcal1.6g26.2g0.6g2.6g
Canderel makeutusjauhe60g229kcal1.7g55.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 30g112kcal0.1g1.6g11.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g30g21kcal0.6g1g1.6g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 117g400kcal11.9g81.6g1.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1919kcal40.4g340.4g40.6g13.8g
Valittu annoskoko420g959kcal20.2g170.2g20.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna210g480kcal10.1g85.1g10.2g3.5g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917