Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 135g462kcal13.7g94.3g1.6g4.7g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 178g47kcal5.9g5.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1718kcal55.4g209.2g69.4g9.4g
Valittu annoskoko420g859kcal27.7g104.6g34.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna210g429kcal13.9g52.3g17.4g2.4g
Arvot/100g100g204kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589