Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Taloussuklaa, Fazer88g451kcal3.4g49g26.2g4.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g35g196kcal2.9g19.2g11.9g0g
Vispikerma Flora 20%153g337kcal4.6g7.7g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2378kcal57.8g152.6g167g9.2g
Valittu annoskoko420g1189kcal28.9g76.3g83.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna210g595kcal14.5g38.2g41.8g2.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452