Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti19g96kcal4.8g6.4g5.5g5.5g
Mantelilastu (A la meira)15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.4g1.9g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1774kcal59.6g261.4g49.2g28.8g
Valittu annoskoko420g887kcal29.8g130.7g24.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna210g444kcal14.9g65.4g12.3g7.2g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640