Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl231g784kcal32.3g147.5g7.1g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1732kcal67.2g295.2g30.8g26.8g
Valittu annoskoko420g866kcal33.6g147.6g15.4g13.4g
Annoskoko puolitettuna210g433kcal16.8g73.8g7.7g6.7g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108