Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.4g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 59g42kcal1.8g2.8g2.6g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen59g427kcal0.6g0.6g47.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g87g303kcal3g70.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 5g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.4g30kcal0g7.3g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g88g30kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2259kcal28.8g272g116.6g11g
Valittu annoskoko420g1130kcal14.4g136g58.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna210g565kcal7.2g68g29.2g2.8g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171