Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Sokeri 82g332kcal0g81.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g87g294kcal2.2g71.9g0.4g1.7g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.4g0.2kcal0g0g0g2g
Leivinjauhe 4.8g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g96g298kcal5.7g14.4g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2999kcal38g348.2g163g7.4g
Valittu annoskoko420g1500kcal19g174.1g81.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna210g750kcal9.5g87.1g40.8g1.9g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047