Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 199g118kcal19.5g6g0.8g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai52g181kcal6.2g36.7g1.1g1.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1277kcal84.2g161.4g30.6g3g
Valittu annoskoko420g638kcal42.1g80.7g15.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna210g319kcal21.1g40.4g7.7g0.8g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104