Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 121g846kcal0.8g0g95.3g0g
Neilikka, annos 4g1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.4g7.5kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 102g340kcal0.1g82.9g0.1g1.4g
Sokeri 103g416kcal0g102.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Leivinjauhe 4.8g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g3525kcal23.2g392g207.8g4.2g
Valittu annoskoko420g1763kcal11.6g196g103.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna210g881kcal5.8g98g52g1.1g
Arvot/100g100g420kcal2.8g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094