Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka100g380kcal23g0g30g0g
Cashewpähkinä 40g230kcal8g7.5g18.5g1.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 100g74kcal0.7g15.5g0.4g1.1g
Fariinisokeri20g81kcal0g20g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Päärynä kuorittu 100g43kcal0.3g8g0.1g3.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka40g4kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1913kcal65g102.8g130.2g13.6g
Valittu annoskoko420g956kcal32.5g51.4g65.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna210g478kcal16.3g25.7g32.6g3.4g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597