Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 76g58kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g70g111kcal6.7g5.4g6.8g0.5g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g21g27kcal2.3g0.3g1.9g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g434kcal22.2g40.6g19.4g4.6g
Valittu annoskoko420g217kcal11.1g20.3g9.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna210g109kcal5.6g10.2g4.9g1.2g
Arvot/100g100g52kcal2.6g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96530