Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g282g76kcal2.5g14.1g0g4.8g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 28g13kcal0.8g1.4g0.4g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g8.5g21kcal0g8.5g0g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.8g0g
Kananmuna, annos 65g18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g850kcal12.6g50.4g67.4g9.8g
Valittu annoskoko421g425kcal6.3g25.2g33.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna210g213kcal3.2g12.6g16.9g2.5g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011