Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali45g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Paprika, vihre11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska 112g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana841g144kcal5.2g22.6g2.4g7.4g
Valittu annoskoko421g72kcal2.6g11.3g1.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna210g36kcal1.3g5.7g0.6g1.9g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639