Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g113g113kcal14.7g1.1g5.6g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 75g34kcal0.1g7.1g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g113kcal2.2g4.5g9.4g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g38g30kcal2.3g2.4g5.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 38g7.5kcal0.3g1.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g660kcal39.8g34.6g47g5g
Valittu annoskoko421g330kcal19.9g17.3g23.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna210g165kcal10g8.7g11.8g1.3g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399228