Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi491g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79.1g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 701g2490kcal13.2g18.6g266.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 919g319kcal42.1g17.7g2.8g22.8g
Kukkakaali 1276g307kcal23.1g28.1g3.8g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g9042kcal350.6g133.8g772.6g104.4g
Valittu annoskoko4200g4521kcal175.3g66.9g386.3g52.2g
Annoskoko puolitettuna2100g2261kcal87.7g33.5g193.2g26.1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149