Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Torino tumma proteiinipasta plus300g1020kcal69g159g11.1g18g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1110g255kcal15.5g37.7g4.4g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g10970kcal1095.2g437.8g512.8g49.4g
Valittu annoskoko4200g5485kcal547.6g218.9g256.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna2100g2743kcal273.8g109.5g128.2g12.4g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426