Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3007g4321kcal481.1g0g267.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g601g662kcal13.8g18.6g60.1g0g
Tilli, tuore 144g43kcal5.3g1.3g1.2g3g
Aurajuusto361g1227kcal72.2g0g104.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl77g109kcal3.6g7.1g7.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g16kcal0.8g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g12755kcal1153.6g60.2g881.8g6g
Valittu annoskoko4200g6378kcal576.8g30.1g440.9g3g
Annoskoko puolitettuna2100g3189kcal288.4g15.1g220.5g1.5g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022