Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile2400g3192kcal456g16.8g144g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1260g3528kcal226.8g6.3g289.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g540g1512kcal102.6g0g118.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g16464kcal1570.8g46.2g1105.2g0g
Valittu annoskoko4200g8232kcal785.4g23.1g552.6g0g
Annoskoko puolitettuna2100g4116kcal392.7g11.6g276.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731