Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g2502g626kcal25g115.1g7.5g45g
Margariini, 60%, Rainbow188g1032kcal1.7g1.7g112.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 175g528kcal0.2g129.8g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta50g180kcal6.5g35g1.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 275g837kcal24.1g152.5g5.2g38.3g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.9g170.8g2.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g8108kcal165.8g1214g258.8g189.8g
Valittu annoskoko4200g4054kcal82.9g607g129.4g94.9g
Annoskoko puolitettuna2100g2027kcal41.5g303.5g64.7g47.5g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967