Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 209g1519kcal2.5g0.8g170.2g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g279g1622kcal61.1g55.6g141.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g524g1492kcal154.4g18.3g89g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g873g2382kcal174.5g8.7g191.9g0g
Pakastepinaatti rainbow1047g209kcal32.5g5.2g8.4g13.6g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 698g186kcal23g21.6g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g175g468kcal49.7g4.2g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g16877kcal1093.4g235.2g1336.2g27.8g
Valittu annoskoko4200g8438kcal546.7g117.6g668.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna2100g4219kcal273.4g58.8g334.1g7g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697