Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1600g320kcal20.8g48g3.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g400g1208kcal76g0.8g100g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g400g640kcal8.4g15.2g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g6142kcal248.2g267.2g445.2g18.4g
Valittu annoskoko4200g3071kcal124.1g133.6g222.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna2100g1535kcal62.1g66.8g111.3g4.6g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950