Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee687g673kcal151.2g0g6.9g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl34g304kcal0g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Porkkana 1062g347kcal6.6g59g2.1g27.1g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy187g600kcal23.4g118.1g3.7g15g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g560kcal38g0g44g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1874g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g5109kcal445.4g371g185.8g89g
Valittu annoskoko4200g2555kcal222.7g185.5g92.9g44.5g
Annoskoko puolitettuna2100g1277kcal111.4g92.8g46.5g22.3g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371073