Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 623g3345kcal5.6g4.4g373.6g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.2g0.8g28.1g0g
Sokeri 318g1290kcal0g317.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.2g2.9g8.5g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g697g2441kcal97.6g390.6g48.1g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g996g329kcal10g63.8g10g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g996g847kcal30.9g45.8g59.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g159kcal0g39.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g19315kcal407.4g2074.6g1045g17.2g
Valittu annoskoko4200g9658kcal203.7g1037.3g522.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna2100g4829kcal101.9g518.7g261.3g4.3g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618