Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g934g3735kcal224.1g14g308.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g234g906kcal77g0g66.3g0g
Ricotta, Castelli1167g1984kcal151.8g29.2g140.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)700g1121kcal18.9g18.9g105.1g0g
Kananmuna kuoreton 770g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Voi 234g1694kcal2.8g0.9g189.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g521kcal15.5g106.2g1.8g5.3g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g22171kcal1174.8g350.2g1781.2g15.6g
Valittu annoskoko4200g11086kcal587.4g175.1g890.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna2100g5543kcal293.7g87.6g445.3g3.9g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194