Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1000g3800kcal230g0g300g0g
Cashewpähkinä 400g2297kcal80g75.2g185.4g14g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1000g742kcal7.5g155g4g11g
Fariinisokeri200g812kcal0g199.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos200g1440kcal1g1g160g0g
Päärynä kuorittu 1000g434kcal3.1g80g1g39g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g19128kcal652g1028.4g1302.4g136g
Valittu annoskoko4200g9564kcal326g514.2g651.2g68g
Annoskoko puolitettuna2100g4782kcal163g257.1g325.6g34g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597