Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%640g1087kcal127.9g0g64g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkokaali keräkaali 1599g444kcal19g64.9g3.2g33.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)18g49kcal1.7g3.2g3.3g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g54kcal2.1g2.1g4.2g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8416g3473kcal309.6g179g150.8g82g
Valittu annoskoko4208g1736kcal154.8g89.5g75.4g41g
Annoskoko puolitettuna2104g868kcal77.4g44.8g37.7g20.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648