Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g56g377kcal0g0g45g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g135g114kcal1.5g24.7g0.5g2.4g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g2375kcal39.6g325g103.4g13.4g
Valittu annoskoko422g1188kcal19.8g162.5g51.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna211g594kcal9.9g81.3g25.9g3.4g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406