Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)60g210kcal7.7g41.8g1.1g1.9g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.5g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Hirvenliha 41g46kcal8.6g0g1.2g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.2g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g636kcal40.4g93g10.4g4g
Valittu annoskoko422g318kcal20.2g46.5g5.2g2g
Annoskoko puolitettuna211g159kcal10.1g23.3g2.6g1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639