Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 63g336kcal0.6g0.4g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g70g245kcal9.8g39.2g4.8g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Mustikka pirkka 200 g100g33kcal1g6.4g1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g85kcal3.1g4.6g6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g1939kcal41g208.4g104.8g1.8g
Valittu annoskoko422g969kcal20.5g104.2g52.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna211g485kcal10.3g52.1g26.2g0.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618