Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g97kcal13.3g0g4.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Porkkana keitetty22g5.9kcal0.1g1.1g0g0.6g
Ohrasuurimo 18g56kcal1.4g11g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.9g5.4kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g382kcal31.8g35.4g11.2g4.8g
Valittu annoskoko422g191kcal15.9g17.7g5.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna211g96kcal8g8.9g2.8g1.2g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422