Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1125g394kcal11.2g73.1g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g23g22kcal1.4g3.8g0.1g0g
Hunaja 9g30kcal0g7.3g0g0g
Nautajauheliha 15%900g1845kcal162g0g135g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 113g420kcal25.1g0g36g0g
Munakoiso 1688g377kcal8.4g52.3g3.4g42.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 113g223kcal1.6g2g22.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g7061kcal425.2g298.6g442g101.8g
Valittu annoskoko4212g3531kcal212.6g149.3g221g50.9g
Annoskoko puolitettuna2106g1765kcal106.3g74.7g110.5g25.5g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465