Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty2072g6009kcal455.9g932.5g33.2g0g
Oliiviöljy 182g1613kcal0g0g182.4g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu113g90kcal2g20g0.9g2.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1126g225kcal6.8g42.8g3.4g15.8g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g36g126kcal0.6g32.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 270g536kcal3.7g4.9g54.1g11.9g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g2.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g9g24kcal0.3g7.2g0.3g4.9g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g17604kcal958.6g2130.6g552.8g93.2g
Valittu annoskoko4212g8802kcal479.3g1065.3g276.4g46.6g
Annoskoko puolitettuna2106g4401kcal239.7g532.7g138.2g23.3g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903