Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Purjosipuli 106g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Paprika punainen 454g133kcal4.3g20.4g1.8g8.6g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g20g60kcal3.2g1.4g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1199g1140kcal239.9g0g8.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)740g296kcal8.1g53.3g3.7g10.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g4878kcal533.4g251.2g155g66.8g
Valittu annoskoko4212g2439kcal266.7g125.6g77.5g33.4g
Annoskoko puolitettuna2106g1220kcal133.4g62.8g38.8g16.7g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762