Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%2712g7864kcal840.6g43.4g461g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1265g532kcal124g5.1g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g145g868kcal30.4g9.5g78.1g0g
Leivinjauhe 90g159kcal4.7g34.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g18843kcal1999.4g184.4g1080.8g1g
Valittu annoskoko4212g9422kcal999.7g92.2g540.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna2106g4711kcal499.9g46.1g270.2g0.3g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871