Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Kesäkurpitsa zucchini 759g137kcal4.2g19g3g5.3g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g486kcal3.5g5.3g49g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 339g450kcal28.6g59.6g6.8g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g3056kcal94.4g299.8g145.8g95.6g
Valittu annoskoko4214g1528kcal47.2g149.9g72.9g47.8g
Annoskoko puolitettuna2107g764kcal23.6g75g36.5g23.9g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906