Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Nakki, keskiarvo 86g200kcal9.8g1g17.7g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g215g64kcal3.2g9.7g0.9g5.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g57g26kcal0.1g6.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g57g92kcal1.2g2.2g8.6g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g4.3g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g817kcal29.4g40.8g58.6g11.4g
Valittu annoskoko422g408kcal14.7g20.4g29.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna211g204kcal7.4g10.2g14.7g2.9g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966