Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g125g113kcal1.9g7.5g8.1g2.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g125g56kcal1.9g9.4g1.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g94g108kcal15g1.8g4.7g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g78g86kcal18g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g726kcal73.6g37.4g31g5g
Valittu annoskoko423g363kcal36.8g18.7g15.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna211g182kcal18.4g9.4g7.8g1.3g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961