Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g42g304kcal0.4g0.4g33.3g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Muna, annos 60g37g33kcal2.8g0.3g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 166g59kcal0.3g11.8g0.1g3.3g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 25g74kcal4.6g0.6g6g0g
Tomusokeri 1dl=60g62g249kcal0g62.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g2198kcal24.6g281.6g104.4g9.4g
Valittu annoskoko423g1099kcal12.3g140.8g52.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna211g550kcal6.2g70.4g26.1g2.4g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107