Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g22g157kcal0.2g0.2g17.2g0g
Nakki, keskiarvo 859g2003kcal97.9g10g176.9g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g2147g644kcal32.2g96.6g8.6g53.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g573g258kcal1.1g63g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g573g916kcal12g21.8g85.9g0.6g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g43g94kcal2.7g10.7g4.5g0g
Basilika, kuivattu 4.3g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g8165kcal293.4g406.4g586.6g112.2g
Valittu annoskoko4220g4083kcal146.7g203.2g293.3g56.1g
Annoskoko puolitettuna2110g2041kcal73.4g101.6g146.7g28.1g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966